Vi har en vinner!

mailand-vinner

Etter vår første kåring tirsdag 21.01 fant vi en feil i statistikken. Dette førte til en omtelling og under er de endelige resultatene.

Gratulerer til Fuglemannen Kaares 1T ved Mailand videregående skole, med et endelig gjennomsnitt på utrolige 4 219 likninger per elev. Selv om vi ikke kan anbefale å hoppe over nattesøvnen for å løse likninger må vi kunne si at vi er mektig imponert over resultatene til de aller mest hardtarbeidende klassene.

Hver deltaker i vinnerklassen ved Mailand videregående skole vil motta en iPad Mini.

Etter Fredagens endelige statistikk finnes det ikke noen tvil om at vi er alle vinnere. Sammen har vi løftet matematikk og IKT høyere opp på agendaen, og der vil vi bli værende. Norske skoler har imponert, og det fortjener de ros for. Mer ros enn vi alene kan gi dem.

I tillegg til hovedpremien vår har vi valgt å opprette en siste ekstrapremie for å markere vinnerne av hvert enkelt årstrinn. Hver av disse har vunnet kinobilletter for hele klassen og vil snart høre fra oss:

1. Klasse – Samfundets skole Egersund
2. Klasse – Roaldsøy skole
3. Klasse – Svarttjern skole
4. Klasse – Håkvik skole
5. Klasse – Håvik skole
6. Klasse – Håkvik skole
7. Klasse – Foldnes skule
8. Klasse – Holmlia skole
9. Klasse – Lunde 10-Årige skole
10. Klasse – Møre Ungdomsskule
Vg1 – Møglestu videregående skole
Vg2 – Sauda videregående skole
Vg3 – Åfjord videregående skole

Mange tusen takk til våre mange ivrige deltakere!

No comments yet.

Leave a Reply