Omtelling førte til endringer i rangeringen

Etter mye fram og tilbake med University of Washington kan vi til slutt konkludere at det ble gjort en feil i tellingen av likninger. Det viser seg at likninger som var påbegynt men ikke løst ble med i tellingen over antall løste likninger. Dette førte til skjeve tall, og en ukorrekt vinner.

Den nye vinneren er Mailand Videregående Skole som løste 4219 likninger. Et fantastisk resultat. Mailand Videregående skole var også den skolen som brukte lengst tid på å løse likninger – hele 32 timer jobbet Mailand med Algebra Challenge. De tilbragte også en hel natt på skolen for å løse likninger.

Etter omtellingen ser den nye rangeringen slik ut:

Ny ranking Likninger løst per elev Tid brukt per elev
Mailand VGS 4219 32t 6min
Møglestu VGS 3301 25t 23min
Sauda VGS 3200 19t 33min
Møre Ungdomsskule 3085 27t 12min
Akademiet Sandnes 3018 24t 24min

Vi beklager disse rapporteringsproblemene, men det kan se ut som om den norske innsatsen langt oversteg hva våre venner i USA hadde forventet. Derfor hadde vi litt problemer første dagen og litt problemer med rapporteringen. Men dette skal vi nå rette på slik at det blir bedre når vi kjører Algebra Challenge i Brasil.

Det har vært en fantastisk uke.  Det vi har gjort sammen er helt unikt, og vi merker at Algebra Challenge i Norge setter spor rundt om i hele verden.

Tusen takk til alle lærere som har bidratt med å legge forholdene til rette og til å motivere elevene til å bli med.  Og en stor takk til alle elevene som har vært med på dette. Vi lover å lage flere spennende læringsspill som kan brukes i undervisningen.

Spørsmål kan sendes til contact@nullalgebrachallenge.org

No comments yet.

Leave a Reply