Gratulerer, og takk!

AC-Header-no

Helt utrolig! Vi visste at 350 000 var litt forsiktig, men at vi skulle nå vårt originale mål ganger 20, det hadde vi aldri trodd.

Dette har virkelig vært en uforglemmelig opplevelse for oss, og vi håper at skolene som deltok rundt i Norge kan si at vi leverte på vårt løfte om en uforglemmelig mattetime. Nei, det var ikke uten problemer. Og nei, vi hadde ikke kommet langt uten alle ildsjelene som gikk den ekstra milen for å møte oss halveis. Men er vi fornøyde? Veldig!

7 700 00 likninger er tallet med wow-effekt, men tallet som virkelig gleder oss er de over 600 klassene som oppnådde 80% “mestring”. Det betyr at 80% av elevene i disse klassene har mestret grunnleggende ferdigheter i algebra.

Hvem skulle trodd at en matematikk-konkurranse kunne skape et slikt spektrum med følelser. Vi har hørt historier med mye glede og noen tårer. Det blir spennende dager fremover. Data skal analyseres, vinnere skal kåres og så vil vi gjerne holde kontakten med alle dere som tok dere tid til å dele konstruktiv kritikk, forslag til forbedring, nye ideer og best av alt, historier med en lykkelig slutt.

Til lærerne, foreldrene, og elevene: TUSEN TAKK!

One Response to “Gratulerer, og takk!”

  1. Siri Corsepius January 18, 2014 at 8:07 pm #

    Bare hyggelig!

Leave a Reply